Pàgina principal

La Xarxa

 Grup de discussió

Publicacions

Bibliografia

Cercador

 

------------------------

Pàgina principal

------------------------

Enllaços

------------------------

Contacte

 

 

L'HISTORIADOR

 

 

d' Elizabeth Kostova

 

Un vespre, ja tard, tafanejant entre els prestatges de la biblioteca del seu pare, una noia troba un estrany llibre antic i unes quantes cartes groguenques. Les cartes van encapçalades per un enigmàtic "Benvolgut i malaurat successor...» que immediatament la capbussen en un món totalment impensable, un laberint on els secrets sobre el passat del seu pare i el misteriós destí de la seva mare queden connectats amb un inconcebible maligne que s’amaga a les profunditats de la història.
Generacions d’historiadors han arriscat la seva reputació acadèmica, la seva salut i fins i tot la vida per saber què hi ha de veritat en la figura de Vlad l'Empalador, el sobirà medieval real a partir del bàrbar regnat del qual n’han sorgit les fonts de la llegenda del comte Dràcula. Ara, una dona jove pren el relleu en aquesta difícil recerca. De ciutat en ciutat, en antics monestirs, biblioteques recòndites i arxius clandestins de tot Europa, poc a poc va emergent la terrible veritat sobre l’obscur regnat de Vlad l'Empalador i sobre un temps de pactes que pot ser que hagin mantingut viu aquest terrible món a través dels segles.

Elizabeth Kostova ha esmerçat deu anys de recerca i documentació per escriure L’Historiador (The Historian), un relat intrincat ple de misteri i suspens que ha suposat el seu debut literari. Estudiant de Yale i de la Universitat de Michigan, Elizabeth Kostova va guanyar amb el projecte de L’Historiador el premi Hopwood que s’atorga a una novel·la en procés d’escriptura.
 

 

Edicions 62. Barcelona, 2005. Col·lecció «El balancí», núm. 514.

Edicions 62. Barcelona, 2006. Col·lecció «Butxaca 62», núm. 182

 

 

....................................................................

Inici | Mapa del web | Informació legal  | Requisits tècnics

 

©  Cercle V